Дата: 07.11.19 | Місце: м. Київ
СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ПРИКЛАДІ ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна»
В програмі: практикум, екскурсія на виробництво та дегустація.
ЕКСКЛЮЗИВНО! Виключно для учасників виїзду буде організовано навчання принципам харчової безпеки від провідних спеціалістів компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна:
-
Нові вимоги до схеми сертифікації стандартів ISO 22000, FSSC 22000 (V5).
-
Практична реалізація переходу на нову версію схеми сертифікації
-
Робота в команді (кого зі спеціалістів залучено, як проходять комунікації, прийняття рішень по HACCP і т.п.)
-
Документація Fssc 5:0 (особливості використання)
-
Підвищення рівня компетентності та відповідальності виробничого персоналу (проведення внутрішнього навчання спеціалістів групи HACCP компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна)
-
Стандарт ISO 22000 (ДСТУ ISO 22000) відповідає принципам кодексу HACCP та повністю відповідає вимогам стандартів ISO 9001 (ДСТУ ISO 9001) і ISO 14001 (ДСТУ ISO 14001).
Наш курс – это новые технологии обучения. Цель курсов и семинаров «Фортиус Кволити Групп» – повысить профессионализм Вашего персонала и производительность Вашей организации.
[]
1
ДРУГИЕ МЕРОПРИЯТИЯ