Дата: 5.06.19 | Место: г. Киев

Упаковка пищевых продуктов в рамках НАССР: безопасность, инновации, экология

  • Вимоги виробників харчових продуктів до упаковки.
  • Нормативно-правова база що регулю використання пакувальних матеріалів. Нові правила маркування,
  • Взаємодія виробників упаковки та продуктів харчування в рамках ISO 22000, FSSC, BRC
  • Забезпечення безпеки продуктів харчування при взаємодії з упаковкою.
  • Роль упаковки при експорті продукції в ЄС.
  • Нові можливості упаковки для виробників харчових продуктів.
  • Доцільність та ризики використання полімерної упаковки. Альтернативні варіанти.

Наш курс – это новые технологии обучения.
Цель курсов и семинаров «Фортиус Кволити Групп» – повысить профессионализм Вашего персонала и производительность Вашей организации.

[]
1
РЕГИСТРАЦИЯ

Все наши мероприятия платные. Точную стоимость узнавайте у менеджеров.

Представьтесьname
Место работы (название компании)your full name
Контактный номерtel
Количество человек
1 чел.
0
20 чел.
Дата участия (начало)
Дата участия (конец)
Previous
Next
ДРУГИЕ МЕРОПРИЯТИЯ