Дата: 17-18.10.19 | Місце: м. Харків

17 жовтня

ОСТАННІ ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ. НОРМAТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ ДЛЯ ПЕРЕВІРОК

Нові правила маркування харчових продуктів. Нова система контролю якості та безпечності. Основні вимоги нової версії ISO 22000: 2018.Методики дослідження алергенів. Маркування  алергенів. Проведення планових та позапланових заходів державного нагляду.

Експерт: Кохан Світлана Василівна – начальник сектору науково-дослідного відділу стандартизації харчових продуктів НДІ стандартизації ДП “УкрНДНЦ”.

 

18 жовтня

Інтенсив-курс підвищення кваліфікації:
“Принципи НАССР та їх практична реалізація”

Нові вимоги до схеми сертифікації стандартів ISO 22000, FSSC 22000 (V5). ПІДГОТОВКА ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПЕРЕХОДУ НА НОВУ ВЕРСІЮ СХЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ. Зміни в термінології. Наскільки істотні зміни в НАССР.

Експерт: Чорний Сергій – експерт проекту «Добрий знак», Кандидат ветеринарних наук.  Міжнародний аудитор системи менеджменту ISO 22000, FSSC 22000, IFS Logistics, BRC Consumer Products, GMP + B1, ISO 9001.

 

Наш курс – это новые технологии обучения. Цель курсов и семинаров «Фортиус Кволити Групп» – повысить профессионализм Вашего персонала и производительность Вашей организации.

[]
1
РЕГИСТРАЦИЯ

Все наши мероприятия платные. Точную стоимость узнавайте у менеджеров.

Ваше имя и фамилияname
Место работы (название компании)your full name
Контактный номерtel
Количество человек
1 чел.
0
20 чел.
Дата участия (начало)
Дата участия (конец)
Previous
Next

ДРУГИЕ МЕРОПРИЯТИЯ