Дата: 17-18.10.19 | Місце: м. Харків
17 жовтня
ОСТАННІ ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ. НОРМAТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ ДЛЯ ПЕРЕВІРОК
Нові правила маркування харчових продуктів. Нова система контролю якості та безпечності. Основні вимоги нової версії ISO 22000: 2018.Методики дослідження алергенів. Маркування алергенів. Проведення планових та позапланових заходів державного нагляду.
Експерт: Кохан Світлана Василівна – начальник сектору науково-дослідного відділу стандартизації харчових продуктів НДІ стандартизації ДП “УкрНДНЦ”.
18 жовтня
Інтенсив-курс підвищення кваліфікації:
“Принципи НАССР та їх практична реалізація”
Нові вимоги до схеми сертифікації стандартів ISO 22000, FSSC 22000 (V5). ПІДГОТОВКА ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПЕРЕХОДУ НА НОВУ ВЕРСІЮ СХЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ. Зміни в термінології. Наскільки істотні зміни в НАССР.
Експерт: Чорний Сергій – експерт проекту «Добрий знак», Кандидат ветеринарних наук. Міжнародний аудитор системи менеджменту ISO 22000, FSSC 22000, IFS Logistics, BRC Consumer Products, GMP + B1, ISO 9001.
Наш курс – это новые технологии обучения. Цель курсов и семинаров «Фортиус Кволити Групп» – повысить профессионализм Вашего персонала и производительность Вашей организации.
[]
1
ДРУГИЕ МЕРОПРИЯТИЯ