Дата: 16-18.10.19 | Місце: м. Дніпро

16 жовтня

ОСТАННІ ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ. НОРМAТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ ДЛЯ ПЕРЕВІРОК

Нові правила маркування харчових продуктів. Нова система контролю якості та безпечності. Основні вимоги нової версії ISO 22000: 2018.Методики дослідження алергенів. Маркування  алергенів. Проведення планових та позапланових заходів державного нагляду.

Експерт: Кохан Світлана Василівна – начальник сектору науково-дослідного відділу стандартизації харчових продуктів НДІ стандартизації ДП “УкрНДНЦ”.

 

17 жовтня

Інтенсив-курс підвищення кваліфікації:
“Принципи НАССР та їх практична реалізація”

Нові вимоги до схеми сертифікації стандартів ISO 22000, FSSC 22000 (V5). ПІДГОТОВКА ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПЕРЕХОДУ НА НОВУ ВЕРСІЮ СХЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ. Зміни в термінології. Наскільки істотні зміни в НАССР.

Експерт: Чорний Сергій – експерт проекту «Добрий знак», Кандидат ветеринарних наук.  Міжнародний аудитор системи менеджменту ISO 22000, FSSC 22000, IFS Logistics, BRC Consumer Products, GMP + B1, ISO 9001.

 

18 жовтня

ІНТЕНСИВ-КУРС ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЛАБОРАТОРІЙ ЗГІДНО З ЧИННИМ НАЦІОНАЛЬНИМ ТА ЄВРОПЕЙСЬКИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ ТА ВИМОГАМИ ISO/IEC 17025:2017, ISO 19011:2018

Організація діяльності сучасної лабораторії згідно з чинним національним законодавством та вимогами ISO/IEC  17025:2017. Майстер-клас з практичного розрахунку невизначенності. Зміни, які відбулися в стандарті ISO/IEC 17025:2017.

Експерт: Власенко Ірина – міжнародний експерт, сертифікований аудитор систем менеджменту якості для лабораторій за стандартом ISO 17025, спеціаліст-метролог, експерт проекту «Добрий знак».

Наш курс – это новые технологии обучения. Цель курсов и семинаров «Фортиус Кволити Групп» – повысить профессионализм Вашего персонала и производительность Вашей организации.

[]
1
РЕГИСТРАЦИЯ

Все наши мероприятия платные. Точную стоимость узнавайте у менеджеров.

Ваше имя и фамилияname
Место работы (название компании)your full name
Контактный номерtel
Количество человек
1 чел.
0
20 чел.
Дата участия (начало)
Дата участия (конец)
Previous
Next

ДРУГИЕ МЕРОПРИЯТИЯ