Дата: 4.06.19 | Место: г. Киев

ПОСЛЕДНИЕ ИЗМЕНЕНИЯ В ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВЕ.

НОРМАТИВНО-ПРАВОВЫЕ АКТЫ ДЛЯ ПРОВЕРОК.

  • СУЧАСНІ МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ СИРОВИНИ І ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ . ОСТАННІ ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ. НОРМAТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ ДЛЯ ПЕРЕВІРОК
  • Нові правила маркування згідно Закону «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (8450)
  • ПРОВЕДЕННЯ ПЛАНОВИХ ТА ПОЗАПЛАНОВИХ ЗАХОДІВ ДЕРЖАВНОГО НАГЛЯДУ.
  • ДЕРЖАВНІ САНІТАРНІ НОРМИ ТА ПРАВИЛА. КЛАСИФІКАЦІЯ АЛЕРГЕНІВ ТА МЕТОДИ ЇХ ДОСЛІДЖЕННЯ. Методики дослідження алергенів. Маркування алергенів.
  • НОВА СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗАПРАЦЮВАЛА В УКРАЇНІ. НОРМАТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ ДЛЯ ПЕРЕВІРОК.
  • Методології оцінки шахрайства з продуктами харчування -SSAFE, IFS Food Fraud.
  • Основні вимоги нової версії ISO 22000: 2018.


Наш курс – это новые технологии обучения.
Цель курсов и семинаров «Фортиус Кволити Групп» – повысить профессионализм Вашего персонала и производительность Вашей организации.

[]
1
РЕГИСТРАЦИЯ

Все наши мероприятия платные. Точную стоимость узнавайте у менеджеров.

Ваше имя и фамилияname
Место работы (название компании)your full name
Контактный номерtel
Количество человек
1 чел.
0
20 чел.
Дата участия (начало)
Дата участия (конец)
Previous
Next
ДРУГИЕ МЕРОПРИЯТИЯ