Дата: 03-05.09.19 | Місце: м. Одеса

3 вересня – Принципи НАССР та їх практична реалізація. ISO 22000:2018 – системи менеджменту безпеки продуктів харчування. Проведення внутрішнього аудиту відповідно до вимог стандарту ISO 19011:2018. Основи організації і проведення внутрішніх аудитів. Схема сертифікації FSSC 22000

Експерт: Чорний Сергій – експерт проекту «Добрий знак», Кандидат ветеринарних наук.  Міжнародний аудитор системи менеджменту ISO 22000, FSSC 22000, IFS Logistics, BRC Consumer Products, GMP + B1, ISO 9001

4 вересня – Виїзд на провідне підприємство на ринку м’ясопродуктів України – М’ясокомбінат “ФІРМА ГАРМАШ”

5 вересня – Останні зміни в законодавстві. Нормативно-правові акти для перевірок. Нові правила маркування харових продуктів. Проведення планових та позапланових заходів державного нагляду.

Експерт: Кохан Світлана Василівна – начальник сектору науково-дослідного відділу стандартизації харчових продуктів НДІ стандартизації ДП “УкрНДНЦ”


Наш курс – это новые технологии обучения.
Цель курсов и семинаров «Фортиус Кволити Групп» – повысить профессионализм Вашего персонала и производительность Вашей организации.

[]
1
РЕГИСТРАЦИЯ

Все наши мероприятия платные. Точную стоимость узнавайте у менеджеров.

Ваше имя и фамилияname
Место работы (название компании)your full name
Контактный номерtel
Количество человек
1 чел.
0
20 чел.
Дата участия (начало)
Дата участия (конец)
Previous
Next

ДРУГИЕ МЕРОПРИЯТИЯ