Дата: 10.09.2020-11.09.2020 | Місце: м. Одеса

10.09.20 – АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗАКОНОДАВСТВА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. МАРКУВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ВІДПОВІДНО ДО НАЦІОНАЛЬНОГО ТА ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗАКОНОДАВСТВА. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЕНЕРГЕТИЧНУ ЦІННІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. ДЕРЖАВНИЙ НАГЛЯД ТА КОНТРОЛЬ В УМОВАХ КАРАНТИНУ.

Експерти: Світлана Василівна Кохан – Начальник сектору науково-дослідного відділу стандартизації харчових продуктів НДІ стандартизації ДП «УкрНДНЦ».                                           Лідія Вікторівна Степанова – Начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області. Вікторія ВасилівнаКалиновська – Начальник відділу стандартізації та нормативного забезпечення ДП Одеський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації.

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАММА ТУТ

РЕЄСТРАЦІЯ ТУТ

 

11.09.20 – ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ПРАКТИЧНИЙ АВТОРСЬКИЙ МАЙСТЕР-КЛАС ISO 22000:2018, FSSC 22000 (V5 2019), ISO 19011: 2018. ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ПРОГРАМ-ПЕРЕДУМОВ ISO / TS 22002-1 І НАКАЗУ 590/2012

Експерт: Чорний Сергій Вікторович – Міжнародний аудитор за стандартами ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000.  Кандидат ветеринарних наук. Галузь діяльності:  Консалтинг щодо розробки, впровадження та аналізу функціонування систем менеджменту, розроблених відповідно до вимог стандартів ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, GMP + B1 / B3, IFS Food, IFS Logistics, BRC Consumer Products, BRC IOP.  Реалізовано понад 100 проектів. 

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАММА ТУТ

РЕЄСТРАЦІЯ ТУТ

[]
1
РЕГИСТРАЦИЯ

Все наши мероприятия платные. Точную стоимость узнавайте у менеджеров.

Ваше имя и фамилияname
Место работы (название компании)your full name
Контактный номерtel
Количество человек
1 чел.
0
20 чел.
Дата участия (начало)
Дата участия (конец)
Previous
Next

ДРУГИЕ МЕРОПРИЯТИЯ