Дата: 29.07.2020 | Місце: м. Харків

29.07.20 – АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗАКОНОДАВСТВА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. МАРКУВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ВІДПОВІДНО ДО НАЦІОНАЛЬНОГО ТА ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗАКОНОДАВСТВА. ПРАВИЛА ІНФОРМУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ПРО ЕНЕРГЕТИЧНУ ЦІННІСТЬ.

Головні теми семінару

  • 100 інсайтів маркування.
  • Експертиза маркування.
  • Правила іформування споживачів про енергетичну цінність харчових продуктів. Обчислення енергетичної цінності.
  • Маркування відповідно до вимог ЄС.
  • Правомірність використання терміну «натуральний».
  • Маркування імпортованої сировини.
  • Метрологічні вимоги до фасованих продуктів.
  • Методологія визначення калорійності та поживної цінності харчових продуктів у відповідності до нових вимог законодавства.

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАММА ТУТ

РЕЄСТРАЦІЯ ТУТ

 

[]
1
РЕГИСТРАЦИЯ

Все наши мероприятия платные. Точную стоимость узнавайте у менеджеров.

Ваше имя и фамилияname
Место работы (название компании)your full name
Контактный номерtel
Количество человек
1 чел.
0
20 чел.
Дата участия (начало)
Дата участия (конец)
Previous
Next

ДРУГИЕ МЕРОПРИЯТИЯ